Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cartesium.....


Poesins Grundverktyg (4)





















nog behöver Du

en kompass


om Du skall ut


och orientera.




förvisso så,


men aldrig alltid IRL.




kasta Dig ut och framåt i livet,



bejaka utforskningen


av själens alla lönngångar,


våga skutta runt


i lekfullhetens labyrinter


. . .



"förklarade" universum


ÄR inga UNIVERSUM,





de är tristessens urbota


- fårhagar.





Gåtor är - GUDS GENIUS.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 487 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-05 13:10



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Väcker tankar! Gilar själens alla lönngångar och lekfullhetens labyrinter!
2015-06-07

  Teresia Ridell
Härligt tankeväckande skrivet !
2015-06-06

    ej medlem längre
Hoppas att det går att kombinera... lekfullheten och nyfikenheten på universum. Vårt universum blir förhoppningsvis aldrig ett helt "förklarat universum"
2015-06-06

  Mats Edin VIP
Gåtfull text
2015-06-06

  Ingrid Trolle
Förvisso är det så.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden