Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att skriva dikt på mobilen.


fingerkluddare

Mitt finger är ett vapen
jag skulle kunna skriva sanningen om honom
bli fri och banta ned mig.

När sanningen om honom är nedskriven kommer jag bli så jävla snygg
lättare och yngre
cellerna kommer jubla och klä sig i rosenröda bikins.


Rycker till av att en kvinna skrattar högt som ett får i bussen
skrattet är en elak väckarklocka i min dröm om hämnd.

Sanningen om honom är också sanningen om mig.

Äcklas och känner att jag vill bryta mitt finger
min tunga och mitt finger omsluter oss med mina ord.

Innan kvällen är slut ska jag bädda ned oss med armarna om varandra
våra ryggar ska vara ett vindskydd mot för bråttoma duktiga vuxna döda slutsatser.

Pillerjocke pektråkfingret ska åka långt bort på semester
det ska jag se till
ligga i bergen och sluta bry sig
om hur det var en gång när allt gick sönder.






Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-05 23:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Är detta skrivet på en mobil så får jag omvärdera dem - gud så bra!
2015-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor
Bra skrivet
2015-06-07

  i af apa
om det skrivs så här på
mobilen. gillar jag
mobiler...

undrar om det är rörelsen
jag går igång på
det mobila nätet...
2015-06-06

  Lars Hedlin
JA bra där vännen!
2015-06-06

  Sommarina VIP
En liten penna med gummiplopp. Ack. Så dum. Fingerfingerklumpedumpe finns alltid till hands:)
2015-06-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Din mobildikt berör flera strängar i mitt inre. Hur det känns ibland. Hur som helst bra diktat.
2015-06-06

  ULJO
Att skriva dikt på mobilen är ju förbaskat bra och här har du ju gjort det riktigt bra
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP