Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skott tog, log!

När gamla skott
nya rosor bära
blir de, som en hälsning
ifrån den kära
som förr var mig så nära...

Då ensamhetens gråt rinner bort
vänds till glädje tårar inom kort
och själen lyfts till annan sort...

Och ljuset tänds åt annat håll
nu utåt man har sin koll
och man läcker inte
längre inåt, som ett såll...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-06 12:05



Bookmark and Share


  lyckeli
det så mycket kärlek o värme hos dig, i dina ord.
2015-06-10

  ULJO
Mycket fint skrivet
2015-06-06

  louisegirl
Jättefint skrivet

2015-06-06

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-06-06

  Irene Åberg
Hej!
Underbart Deklamerat
Lisa för Hjärta*Själ*Kram
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt