Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är mera värt?

Vad är mera värt:

Att allt väller ut

ur sitt yttre

i form av

smink och

balla kläder;

än att allt

väller ut

i form av dikt

som visar på

alternativa världar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-06 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikt.
2015-06-11

  Per "Läsaren" Sörqvist
kan inte allt bara sammanfalla?

2015-06-11

  Chawa VIP
Tänkvärd frågeställning! Yta kontra djup...
2015-06-10

  Magica VIP
Det beror på vem du frågar :) men
personligen så tänker jag att det är bättre att man använder sina ord för att förmedla sitt inre, men man kan dock även förmedla sitt inre till viss del genom personlig klädsel, kläder kan säga mycket om en person ibland, men det kan även misstolkas... Tankvärd text denna!
2015-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Lägger min röst på dikten!
2015-06-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Det sistnämnda såklart! Ord är bara bäst!
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP