Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar som letar sig tillbaka

Som dykdalber

på gott och ont,

ur minnets

farvatten;

finns de lagrade,

de timade

händelser,

man erinras om,

vid årets

speciella

helger 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-06 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP