Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varierat...

Idag hörde jag detta!
Det måste jag bara berätta!

Barnet talar om vad det gör!
Vuxna vad de har gjort!
Skrodörer vad de TÄNKT att göra!







Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-06 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt