Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att va kulturarbetare eller näktergal


Fan för Näktergalen i grannens granhäck!

Sången måste noggrant förpackas av mitt förstånd
risken att längtan sprider sig
infiltrerar hela blodomloppet
är annars akut.

Tänker att Näktergalen har hårt jobb i villaområdet när klockan slagit fyra och fem
tycker alla att det får vara nog att du ska gå hem.

inatt har honan hittat hannen i grannens trädgård
månbelysta gav de järnet


Otacksamma vill vi sova när ni håller er livs konsert
syrener bulliga inramade detta evenemang
i sommarnatten hördes er kurtis i örat som en kvittrande bommerang.

Visst öppnar öppnar du dörren för artister så små ?
syns ju knappt
kostar inget
jobbar gratis på övertid
då och då.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-06 17:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Har de inte flextid
nuförtiden?
2015-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Funderade lite extra på det sista stycket.
2015-06-07

  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2015-06-07

  Sturesdotter
Åh...
"månbelysta gav de järnet
"

exakt!
2015-06-06

  ULJO
Kanonbra betraktelse detta
2015-06-06

  i af apa
de två liknar så
galen &
kultur arbetare...
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP