Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hör sen!

- Du får ge dig nu stryka flagg,
sa den drabbade med mycket agg...
-Vad då, sa tönten så,
vilken nytta gör det då?
- Att du inte drar sönder mitt plagg!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2015-06-06 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt