Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sko av, sko på, sen luftat gå!

Nu grönskar det i träd som på äng
men ännu ingen värme i nå´n sommarsäng
fastän den lockande lyser
jag tar av skon, foten fryser
min medgångare buttert fnyser
åt mitt tilltag
tror jag har fått slag
nej, sa jag bara ett genialt drag
med den roten
för den vill som jag
bli av med överskottsvärmen
just den överhettade kvoten...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-06 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt