Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånta vingar, ingen svingar...

Rör, berör mig
hör mig, min själ
ropar ju efter Dig
och Du kan bara säga ett
till mig, nej...

Jag hör Dig, ser Dig
hur Du rör Dig, på stan
på Stureplan, i Kungsan
då och då i Vasastan
ibland hela dan
på Din hemmaplan...

Om Dig det skrivs i pressen
gott och bra, Din röst höll
och inte bara en, utan flera
för Dig föll...

Och nå´n fick du visst omkull...

Du berör dem, förströr dem
förför dem, men det sägs du
går ensam hem
men det tror jag ej...

Jag vet nog med vem...

För på internet jag läste och såg här om dan
att den vackraste kvinnan i stan
skrev att hon ville träffa
mannen N:o Ett
och det var Du!

Hon tyckte Ditt mjuka tassande
Ditt svassande var så passande...
Din svansföring var så hög och så fin
men jag skulle vilja se hennes min
OM Din svans attrapp Pelle Svanslös flög
då tror jag inte mer Du dög...

Och försök inte mer hos mig
Ditt strög dit är stängt
nu har jag hittat en
norsk katt som heter Bengt
han är tvilling så nu har jag
tillgång till två svansar
alltså en komplett
ja en dubblett
ROSETT!





















Övriga genrer (Satir) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-07 01:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar starkt :)
2015-06-07

  Palett
Bra text !
2015-06-07

    ej medlem längre
Fyndigt!
Tänkvärt!
Applåd!
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt