Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den viktigaste dagen

Idag
är den viktigaste dagen

i ditt liv

idag -
när din panna
är våt av svett

när drömmen bär dig
genom möda och slit

idag
när du strävar
mot målet i fjärran

Kanske tror du
att den största
och viktigaste dagen

blir den
¨då du står vid målet.

Framtiden
är höljd i dunkel
i dimma och dis

målet är ovisst
men din strävan

är verklig




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 441 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2015-06-07 10:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat mycket klokskap
i din fina dikt!
2015-06-19

  Ronny Berk
så vältänkt och skrivet, ja !
2015-06-13

  Palett
Fin och insiktsfull text !
2015-06-10

  Bo Himmelsbåge
En klok text...
det är vägen som är målet...
för handen på hjärtat...
det är inte alltid vi når våra mål...
men vi kan lära oss något ändå...
2015-06-10

    Birgersdotter VIP
Så klok text.
2015-06-09

  Angela Bohlin VIP
"Målet är ovisst men din strävan är verklig"

Klockrent!
2015-06-09

  Ljusletaren
Ja och sant ... idag är dagen som är viktigast i ditt liv ... sant ... bra ordat/kram
2015-06-09

  Larz Gustafsson VIP
"Min framtidsdag är ljus och lång och räcker bortom tidens tvång."
Den är ingalunda höljd i dunkel.
Jeremia 29:11
2015-06-07

  Maria T
Kanske strävan mot målet
2015-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...fint skrivet...
2015-06-07

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text! :)
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius