Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mor och far


En kärlekens vänskap.

Tack för de jag har och de personliga drag, mitt skrivna blad.
Jag som liten så som idag glädje mig av er var dag.
Jag finner knappt ord i situationer jag haft till illa mods, en då har jag haft mina sårade dagar. alltid har jag er jag är ert band i familj.
Jag är er son, Jag är en individ som egentligen ler åt livet jag ser och har.
Jag är stolt och är överdriven tacksam för det vill jag vara.
troligen de bästa jag har är mig själv med er som är ert barn.






Bunden vers av Rickard Eriksson
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-06-07 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson