Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar

snurrar runt
ömsom vatten
ömsom vin

men mina tankar
går till Dig idag




Fri vers av Bengt VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-07 15:37



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Fint.
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP