Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången

Det var sista gången
och jag visste inte

hon andades tungt
de blå persedlarna
koftan som var så tunn
hon frös
och luften
som stod stilla i rummet

vi sjöng alla hennes sånger
och visste ändå

tiden skulle inte räcka till

men just då var hon glad
och andades lättare
jag ville tro det




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-08 12:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
väldigt fint skrivet -
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP