Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytet

Doften av blod berusar
Min Schrödingers katt
Fångad eller fri

Ljudet av blod som rusar
En öppen låda inatt
Stunden är förbi




Bunden vers (Rim) av cogitoergosum
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-07 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum