Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag för fel? Eller jag gör jag något fel alls?

Det finns en känsla
som rör sig inom mig

Den känsla som inte alls
känns så himla bra

Det är den känsla
att folk lämnar mig
som jag försöker att
kontakta men dom
verkar verkligen inte vilja
ha något med mig att göra

Jag känner mig så lämnad
och känns inte som om att
jag har någon vän att
prata med längre

Dom har övergett mig
Dom har bara gått upp i rök

Jag vet inte varför
folk bara försvinner

Jag försöker att fråga
om jag gjort något fel
Men får banne mig inget svar

Så jag ska nog gå
och lämna detta som kallas
vänskap

Och endast tillbringa denna tiden åt
det som kallas för kärleken som jag har
till min underbara sambo.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-08 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson