Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittring

Känslan av vårens ankomst
läker vinterns alla sår
hur tveksamheten över
de knoppar som brister
kan få själen att helas

Det är inte bara mörkret
som gjort att det felas
hopp bortom förtvivlan
utan också avsaknaden av
värmen som sprider sig

i det varma solskenet
och får knoppar att brista
ut i lovsång och jubel




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-08 13:54



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ja men eller hur?
Och att sen inse att det redan är sommar...
Jag känner mig lurad och sur
när stormen viner över allt som blommar!
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter