Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland snabbare än tanken...

En så glad morfar från Rhone
skall på fest, sa till sin dotterson...
-Ge mig en fluga
nå´n så´n kan väl duga...
-En så´n, sa grabb, flög just härifrån...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-08 19:08



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tala om bevingade ord!
2015-06-09

  Rise Little One
Tråkigt att den flög därifrån ja... :D:D:D
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt