Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontemplation


hon inandas
sakralt lugn
hänförd
denna katedral
mäktig är
varje pelare
begrundad
i generationer

taket
ett bländverk
detaljerna
oändliga

pulsens lugn
själens frihet

skogens dunkel
sinnets kur




Fri vers av aberatio
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-08 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio