Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol, soligaste vännen!

Jag har ju sett dig var morgon gunga
och fint genom moln, skyar gå
du har fått min tillvaro sjunga
när dina strålar nått mig då.

Och sått rosor på min kind igen
solat mig med strålarnas dagg
sådan är du alltid min soliga vän
du fått mig, att glömma var tagg...

Du sol, du är det finaste jag har
du får mörkret fly för ditt ljus
du toppar allt vad som hänt i mina dar
just du är mitt glädjerus!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-09 06:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2015-06-09

  Lars Hedlin
Helt underbart fint :)
2015-06-09

    ej medlem längre
Fint och trevligt!
2015-06-09

  Rise Little One
Så många fina och trogna vänner vi har :)
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt