Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbel-senryu


Till moll

Tiden stannade
tonerna vände till moll
när Du försvann bort

Vi kommer alltid
att sjunga dina sånger
och minnas din röst







Bunden vers (Annat versmått) av Ingela Svenson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-09 17:29



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hur tonerna vänder till moll och fyller lungorna med tyngd. på någo sätt fint att tiden stannar upp när någon går bort. att personen får finnas med för alltid då.
2015-06-12

  Catharina Edin VIP
Ja, man glömmer aldrig - bra.
2015-06-11

  RitaBrunner
Jag beklagar! Fin hyllning till den sjuka/bortgångna.
2015-06-10

  Hans Christian
Oj oj oj så bra! Blir så berörd. Tack.
2015-06-10

  TrollTörnTrappan VIP
Du(r) hörs alltjämt fint!
2015-06-09

  Nanna X
jag får tårar i ögonen...
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP