Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars, stackars, mej!

Solen brinner
guld på vattnet rinner
vågen når topp, försvinner...

Havet i rullning
nästa vågliga krullning
för med sig en bull ring...

Mig! Det är jag som simmar in mot land
mot strand, slänger mig ner
på magen i mjukan sand....

Då känner jag liksom en hand...

Absolut ner mot mitt ryggslut...

Nej,något som trampar, klampar över mig...

Många ben... I snabbt sken...

Jag håller andan, bäst spela död...

Jag känner varje steg...
Något kliver ner...
Jag vänder sakta på huvudet och ser...
Från ögonvrån vad som sker...

En pappa lång ben har klivit på min kropp...
Hur samlar jag ihop mig efter ett så´nt lopp...
Blir livet mer nå´n gång för mig igen på topp...

Nä ä, för mig finns ej mer så´nt hopp...









Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-09 17:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört i känsla
2015-06-11

    ej medlem längre
Sommaren har kommit! :)
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt