Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste ba säga som det är.


trädgårdsarbete


flyttade solhattarna från skuggan idag
buffar jorden
tänker lite snuskigt
att odla med handskar på är som att älska med en kondom av märket Näcken eller nått.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-09 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt ...
Så bra, verkligen ...
2015-06-16

    Dan Myrbeck
Bra ordbruk
om jordbruk.
2015-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Kort sagt skitkul!
2015-06-10

  i af apa
den va bra...!
lustigt nog tänkte jag just
igår på Näcken, kondompaketet
med den spelande Näcken som lurar
i vassen...
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP