Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett par skor som går vidare får väl väl prova dom

När det
blir omöjligt
så vill
man radera
omöjliga bokstäver
men vad hjälper det
när man inte är den
som kan sudda ut
när man inte är den
som är möjlig
när man inte
kan göra ett skit åt
det som är viktigast
och dessutom förstår
varför




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-09 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan