Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge velat komma ut som den äkta egenkära särling jag är.


egenkär

jag är så kär i mig. aldrig har jag varit så kär.
snurrar ikring som en bålgeting
hittade den i hallen som ett flygande smycke ...bålets geting
att brinna på bål gör man bara en gång
men sig själv kan man bli kär i hur många gånger som helst
en gång blir jag kanske räddad
ansiktena vid kanten ska ropa att jag duger
jag kan komma ut nu även om jag är en bålgeting

jag vill gräva upp henne nu
alla är värda att få dansa tills de faller ihop
det har jag gjort många gånger fallit ut med mina tusen dykhänder genom fontänerna..

vem bryr sig. jag är så kär i mig. nu övar jag.

Aj så kär jag är i mig
innerst inne älskar alla andra mig också om de bara får lära känna mig
vårens berusningsknapp är intryckt i botten
kaprifolen och jag tävlar om att skriva i vattnet till dig
jag t.o.m kissar i vattnet till tomaterna för din skull
vattnar och vattnar
för jag är vacker och jag älskar mig.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-09 22:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört
2015-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Så härligt skrivet av dig! Kan man inte älska sig, kan man inte älska någon annan.
2015-06-10

  Marita Ohlquist VIP
"För jag är vacker och jag älskar mig"
Härlig tanke och känsla.
2015-06-10

  lodjuret/seglare VIP
Andras skapande händer gör att något händer. Andra individers möjliga galenskap godkänner mina egna ansatser att verka bitvis normal. Ergo nom isk.
2015-06-10

  Sommarina VIP
Hm. Bålgetingar är stora som bombplan. Men ofarliga visst. Som oss söta du!
2015-06-09

    Lena Söderkvist VIP
Eldigt värre, kul att insekten får dig att komma in på ett spår som gör att hela historien växer.
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP