Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att skriva


Refuserad av en hamster!

gjorde det igen
skrev
lämnade ut texten
såg nästa dag hur dålig den var
eller ofärdig
gick i sjön
hängde med svanarna sa att jag minsann också känner mig stilren
gick i kloster
i vita vita kloster där små hamsterkvinnor äter upp huden skrivarhuden
tugg tugg
gick till hjärnskrynklaren
i sammetsasken och blev hackad av en stor poet med känsla för mellanrummet rytm och mening mellan
ja helt enkelt mellanrums geniala smala

inni
helvete
fina




att jag inte va så Perfektus Bästus Inkognito Bestialies
redigerad och slipad ända in in
till anus
torkad tusen gånger så noga att ingen skit
ska finnas kvar
i texten
skiten får allt annat att växa varför skulle det vara annorlunda med konsten?

vem bestämmer över skiten
vad som är skit?
själens lilla hårda ansikte skrynklar sig plutar med munnen
samma oansenliga look
som Krassens och Luktärtans frö
eller för den delen sättpotatis
förslutet
i väntan
på en regelbunden kärlek


Jag tycker om att tappa kontrollen
vill
sova med drömmen om att texten rinner rakt ut ur blodet utan omvägar
bara helt ärligt till dig.






Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-10 11:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar den här!
2015-06-11

  Sommarina VIP
Hamsterkvinnor och allt där till. Dina texter är galet bra, de rinner som bäcken i skoga'.
2015-06-10

  i af apa
det är skönt
med det käftraka...!!

för att inte
säga befriande,
tack liksom...!
2015-06-10

  Måna N. Berger
Dina texter är som dina målningar och jag älskar dem! De har faktiskt påverkat mig lite grann, så att jag låtit mitt eget flöde rinna mer fritt. Även om det inte märks.

2015-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Och du tänker så rätt! Dina texter är just fantasifulla och överraskande, med ditt så egna språk.
2015-06-10

  KattenKin VIP
Haha! Så skruvat underbar och uppkäftig text!
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP