Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt och Fel



Det luktar ruttet, bakom de naglar som greppar efter livet
utan att tänka

efter, åt helvete fel
dödsdömda hål

skriker ur tårar - röda drömmar
vittrar sönder
sanningens vitöga, klibbar likt var

med mig, förstå hur jag försöker
se inte mina händer
känn hur jag gråter
ler
och är

inte hur den slagna timmen, landar rätt
fel i den glipa där VIet
jäser sig starkare

och smakar illa








Fri vers av Baystream
Läst 349 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-06-10 12:55



Bookmark and Share


  ULJO
Kanonbra text
2015-06-15

  Ponkla
Fint skrivet! Skrev något liknande till en kassörska för att vara trevlig, med slutraden som fortsätter på nästa mening i ett rim. :)
2015-06-10

  Ulf D VIP
Radbrytningarna förhöjer titel, och de föder den där tanken

efter o genom
läsningen.
2015-06-10

  Blomma-Stjärna VIP
dikten känns - och berör ------- diktjaget är dramatisk i sin lust till att ta ut en ny riktning, en förändring, kanske en separation
2015-06-10

  Ljusletaren
Underbart ordat!
Wow vilka ord;
"Det luktar ruttet, bakom de naglar som greppar efter livet
utan att tänka"

På något sätt så för dina ord mig till min egen nya dikt om vad människor tycks veta.

Bakom Viet finns en skör mjuk kännande människa.

/kram


2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream