Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kunde inse


om du kunde inse

att allt mitt lidande
är du ansvarig för

därför att det är du
som håller mitt hjärta

i dina kalla händer




Fri vers av Cecilia H
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-04-17 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H