Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga banditer

vi ser det vackra i världen
ett underbart liv
fyllt av skratt och av glädje
och det börjar nu

vi ska vandra vägen
tysta hand i hand
och när vi kommer fram
ska vi älska famn i famn

och om vi möter ondskan
ska den bara viftas bort
för vi är lyckliga banditer
det finns något mellan oss




Fri vers av Cecilia H
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-04-17 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H