Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga


Våga säga
våga vara tyst

Våga vara avig
våga vara grå

Våga vara
den du vill vara

Våga vara
våga älska

Våga våga
tiden går




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-11 01:49



Bookmark and Share


    Tea Alex
Våga vara människa.
2015-10-09

  aol
Gillas bra tänkvärt skaldat
2015-07-07

    ej medlem längre
Att våga är som att simma över djupt vatten. Så för att komma över så måste du kunna se att det finns det som heter att veta det att övervinna sin rädsla
2015-06-13

  walborg
Så bra - och allitterationen passar fint
2015-06-11

  KYREUS of Sweden
Starkt skaldat!
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP