Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Förtärande, brännande, skärarande
Förstör mig, ät mig inifrån
Sjukdom, döda mig

Hat;
Du brinnande, destruktiva känsla
Älska mig...

Sänk mig ner i havet av eld
Jag är i helvetet, så låt mig lida
Stycka liket som kallar sig kärlek

Mord, självmord, sotigt svart stål i mina vener
Injicera drogen och rasa återigen som ett korthus
Låt betongen falla och begrav mig i dammet

Jag vill sänka dig i senapsgas
Fylla din kropp med hagel och arsenik
Låta dina pretentiösa drömmar slitas i stycken

Rasa, barndomslögn, rasa
Låt de som viskade "Du duger som du är" dö
Låt auktoriteterna arkebuseras i gryningen

Anarki...
Störta himlavalvet och frys ner stjärnorna
Våldta Jesus på korset

Om och om igen...

Jag vill täcka din kropp med honung och lämna dig bunden vid en myrstack
Ge dig rohypnol och låta dig att ätas levande av råttor
Och stycka ditt lik med en rostig morakniv...

Kärlek är för de menlösa...




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-11 09:51



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
"That's good... Hate keeps a man alive. It gives him strenght!"
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades