Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måsars måsten

måsar måste vara i skyn
det är där jag fäster dem
likt nålar med mitt sinne

om ovanvalvet varit betong
hade de varit apelblom
strykandes över en djupblå terrass

och då vore himmelen grå
full av lort och smuts
med demoner farandes omkring




Fri vers av synestesi
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-11 22:35



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Roliga, originella metaforer. Gillar!
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

synestesi