Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagans makt vid ett sviktande minne.

En vindpust, en skuggfigur.
Bland träden famlar.
Ett sken, en sagofilur.
I mörkret svamlar.

Berättelsen om en,
blir gärna flera.
I sagan en vän,
från en bortglömd era.

Texten blir mitt slott,
där drömmer jag bort;
en tid försvunnen,
kampen är vunnen.

En soldat vid liv,
en kamp om öden.
Ett livslångt kliv,
ett möte med döden.

Berättelsen om en,
blir gärna flera.
I sagan en vän,
från en bortglömd era.




Bunden vers (Rim) av Linkan
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-12 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan