Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde ofta tas i repris...

I avkopplandets land
där rår rons bästa hand
där byggs ändå otroligt
givande band...

Där får tankarna vandra fritt
utan att man själv då störs
då inte en enda röst hörs
som säger: -Ordet var inte ditt
det var ju mitt...

Så vilan för kroppen
vad är det bästa med den?
Det är ju att den
någon gång blir av
eller hur min vän...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-12 07:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Förstår int var du får allt ifrån
precis som du blott nystar då
du väl fått fatt i skapartrån'n
och visar sen hur till det skall gå
2015-06-13

  Lars Hedlin
Bra det!
2015-06-12

    ej medlem längre
Gott! Vila är gott!
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt