Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSORNAS DAL

När tider förändras
och dagar blir år
ska jag skriva om kärlek
och de brott den begår
jag ska leka med orden
som sliter upp sår
jag kan hålla din hand
vart du än går

För aldrig skulle jag
se dig ta steget till rosornas dal

Jag kan skriva om solen
så vacker i skyn
hur vi dansar bland molnen
när månen står ny
på den bortglömda plats
där vi nu går
ska vi skänka en tanke
till dom som förstår

För aldrig skulle jag
se dig ta steget till rosornas dal

Jag ska slåss mot demoner
jag ska slåss i ditt namn
jag ska fånga in vinden
som rusar mot land
jag ska bryta upp käftar
som håller om dig
jag ska ge dig min kärlek
fast det räcker nog ej

För aldrig skulle jag
se dig ta steget till rosornas dal




Fri vers av M.W
Läst 262 gånger
Publicerad 2015-06-12 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.W
M.W