Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överkomligt

Spring med mig
Men inte för snabbt
För jag har klackar

Spring med mig
Jag vill ha dig
Men jag har en tyngd

Spring med mig
Men jag har klackar
Vi kommer nog fram ändå




Fri vers av Hecate VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-13 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP