Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig som lider

Jag förstår hur du tänker
Jag förstår hur du känner
Jag kan din smärta
Jag lever din ilska
Jag ser din själs splittring
Jag lider för att du lider
Du sitter i ditt rum i ensamheten
Du kliver in i världens smärta och
Du gråter
Jag kan läsa dina tankar
Du filosoferar
Du reflekterar
Över livets ofrånkomliga drömmar
Men..Du älskar dina barn
Du ger de kärlek varenda sekund
Och tid med mycket lek och bus
Solen skiner
Blommorna blommar
Bli fri min fina vän
Du är unik!




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 350 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-06-13 08:41



Bookmark and Share


  Lärling
Omsorgsfullt och livsbejakande!
2015-06-14

  RitaBrunner
Ömsint och fint!
2015-06-14

  Bo Himmelsbåge
Det finns hopp för alla... även för dem som lider... vi har Kärlek från våra barn o våra medmänniskor... detta är underbart... eftersom Kärleken är den enda Sanning som varar i Evighet!
2015-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om medmänsklighet!
2015-06-14

    ej medlem längre
Tack för denna fina!
2015-06-14

  Per "Läsaren" Sörqvist
ett rent flöde
2015-06-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-06-13

  guardi
Vi är bara människor, under samma himmel, skall ha samma premisser… säges det. Människor som vet och förstår… säges det, men kan man veta utan att förstå och förstå utan att veta…

Applåd!

2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan