Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: "Silent Light", Digital Art, Sunlight. Musik: "Gaspard De La Nuit" (Le Gibet), Maurice Ravel >>


Silencio

 

 

 

 

 

 

 tystnad

 

 

 

tom 
väntan
utan svar
bara frågor
dröjer sig kvar

 

 

kallt
tigande
trolös

 

 

 

 

 

men här

glöder

 


ögon
för varandra

 

 

fulländat 
inför
glädjes stund


alldeles innan

 

 

 

väntan...

 

 

 

 

 

 

 

 

Silencio


låt mig stilla

 

 

lyssna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-14 00:28



Bookmark and Share


  aol
Just stunden innan väntan så bra fångar du skeendet,
2015-06-27

  Lars Hedlin
Just den väntan innan...känns
2015-06-14

    ej medlem längre
Så kan det kännas, att försöka förstå tystnaden å väntan låter sig inte göras.
2015-06-14

  Chawa VIP
Stunden innan... fylld av förväntan. Stämningsfull skapelse från din penna!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight