Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag, men sen!

Man kämpar och strävar
var dag
och ibland bävar
för inte bara lycka kan
komma slag i slag
utan även olycka
så det gäller att
i tron ha ett bra tag
så man orkar stå upp
efter en ovälkommen kupp
och ändå hoppfullt framåt ser
för något gott kanske sker...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-13 10:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt