Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vilja ha kvar tankar, eller uttryck och att faktiskt beskriva saker som dom är.


Vi får se, var och envar

Vi får se, hur bra min text blir.
Vi får se, så att den inte flyr.
Så mycket, som jag vill skriva om.
Likt en fröpåses spill, som jag bokmärkat, inte gång på gång.
( Det skulle vara onödigt, då det endast behövs göras en gång, sedan har man den där, forever).

Och hur var det med den flyende texten, flyr den, eller stannar den kvar?
Minns jag vad jag skall skriva om, en tanke och envar.
Flera tankar, vilket gensvar?

Nu börjar vi, tycker om en vi- form.
Därför skriver jag därefter.
I Vi- form existerar inte min depression.
Vi- form, är så fritt.
Jag var på två internetsidor, poeter. se, sockerdricka.
Konceptet var detsamma, det ena bara mer proffesionellt.
Nu börjar man få, lite distans till skrivandet, vad härligt, vilket klipp!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mim
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-13 11:34



Bookmark and Share


  danne //
Ord-rike och dom, det är det som är så spännande med vad som sker med dem i ordpåsen. Vad som trillar ut och gror.
2018-08-07

  Ljusletaren
Tack igen för bokmärkning av en fröpåses spill plus mera texter.

Vilken uppfriskande dialog du för ... gillar detta skarpt *ler*

/kram
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim