Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje liten krusning är en storm

Allt är en evighet bort nu
men varje dag sedan då
har gått i ständig repris
och här är det fortfarande december

allt är på riktigt
precis som du sa
fortfarande
fast på fel sätt
och alldeles för mycket


den här sommaren bleker inga minnen.



 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-13 21:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
"den här sommaren bleker inga minnen."

Jättestark slutrad.
2015-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor i din dikt, som går på djupet...
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP