Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under resans gång

Kärlek
den enda vägen
som älskar sina passagerare
som lyser in i hjärtat
på dom som vågar
dom som inte tvekar
dom som kastar sig in
trots den uppenbara livsfaran
för kärlek kan döda
kärlek kan göra ont
kärlek kan ta slut
men livet är en uppenbar resa mot döden
kärleken är det enda som lindrar
under resans gång




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-13 17:05



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Enkel kärleksbiljett till den eviga vilan.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan