Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kaffestund på jobbet


blick

mitt alter-ego ger blickar kickar och slickar
vickar joystickar som skickar explosion
känslo revolution och tanke prostitution
vickar medans samvetet hickar och jag vet att tiden tickar
framtids depression och lycko illusion
medans vi leker allvarliga
alldagliga och
behagliga

är framtidens lycka att bli rik? jobba på fabrik? skriva lyrik?
det lilla enkla är min framtid medans det stora är vad jag tror som behövs
drömmen blir för tjock verklighetskrock ångestbrock
jag vet inte vad som längre står i mitt block

det som behövs är det bakom mina ögonlock




Fri vers av tuss
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-17 21:03



Bookmark and Share


  stronza
herregud, den här hade aktion, skönt flyt
och jag förundras över hur man kan plocka ut
vilken dikt som helst på måfo och de är så här bra...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss