Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnus Härenstam

Göm dig du stjärna
bakom humorns gyllene moln
av sann ödmjukhet

Lek tittut med mig
och busa mig till livets essens
där outgrundlig trygghet bor

Lys över nejder
ditt eviga norrskens glädjekaskader
i tidens sorgesamma öde

Ditt skrattregn svalkar min själ
tills jag står inför
min egen förestående bortgång




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-14 00:59



Bookmark and Share


  Sunlight
En sådan fin och berörande hyllning..

2015-06-14

    ej medlem längre
"Där är där man inte är"

Vila i frid
2015-06-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så väl sagt!
Orden gott lagt!
För M H som roat
oss i så många år!
2015-06-14

  Anders Nordlander VIP
Fint
2015-06-14

  lodjuret/seglare VIP
Tänk att hinna med att ta adjö
men hela ens liv att leva
för att sedan bara dö?
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST