Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Livets bok

Min väntan
Min längtan
Förväntan


Efter vad då?
Några råd

Gäller alla
Vad vi än det kalla

Se allt
Ge allt
Eller
Vad är det som gäller

Våga
Ha lite tåga
Spännande
Kanske främmande
Lite skrämmande

När man ingen visshet har
Inte några svar
Livets boks vita blad
Fyllas med vad?




Bunden vers av EvaL
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-14 12:02



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Rim som passar in och som ger dikten en härlig rytm! De två sista styckena är riktigt välformulerad.
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL