Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaminera mig

Kontaminera mig med dina dikter

Kontaminera mig med dina synpunkter

Kontaminera mig

men låt mig ändå vara

den själv jag är




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-14 12:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Rätten att vara Dig själv
är Din.
Du är ju alltid
Din egen Huvudrätt.
:)

2015-06-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut rätt tänkt!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP