Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen svart på vitt!

Svarta gardiner
svarta bord
svarta soffor och fåtöljer i vardagsrum...
Svarta skåp och hurtsar..
Konstverk i svart och vitt
inramade i svarta ramar...
Svarta prydnadsföremål...
Svarta bänkar, svarta skåpluckor i kök, svart
spis, svart köksbord, svarta köksstolar, vita sitsar...
Mörkgrått golv med svarta stänk...

Heminredarnas tips till oss kunder...

Så såg jag i en tidning en bild på ett soprum som
gjorts om till en etta. Man såg tre väggar, entré vägg
mörk och väggen där nog köksavdelningen låg
med spis och diskho o s v där var allt kolsvart!
Men ärligt talat man kunde ana den...
Men man såg ingenting alls, det bara svartnade
för ögonen i dubbel bemärkelse när man
tittade åt det hållet...Vid den tredje väggen
stod en gul soffa... I texten under bilden på ettan
stod det att punktbelysning var uppsatt så man
skulle kunna se bättre, all belysningen verkade
vara påslagen, runt om soffan såg man, men
tittade man mot kökssidan, såg allt ut som sot...
Ettans fjärde sida visades aldrig...

Och en liten fin lägenhet som säljer sig själv
genom att bara finnas, enligt mäklarna...

Har alla andra färger tagit slut
eller vad handlar detta nattsvarta om...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-14 13:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Too dee...Kan ju vara ålders relaterat kanske!
2015-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Kan det vara en generationsfråga?
Där skulle jag inte trivas!

2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt