Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck

Uttänjda fibrer klamrar sig fast
panikartat

Ett fönster släcks ner
det enda som var tänt
och den sista tonen
klingar ut i atmosfären

På kontinenterna knakar bergen
Vid polerna smäller isen
obönhörligt




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-15 01:47



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Va?
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP