Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rankas även poeter så...

Målare konstigt optimala
målar abstrakt anses ej normala
efter några år
konstkännare påstår
de är fenomenalt geniala!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-15 11:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Picasso behövde visst till slut
blott skriva signaturen på en
vit duk med litet färg för att
sälja en som tavla han gjort
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt