Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativ...

Det skall man inte
klaga på vädret, utan
va´ nöjd, att det finns...

Alternativet
ju alla vet, att utan
det, vi inte finns...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-15 12:00



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*Filosofiskt**
Så Sant Så*Kram
2015-06-20

    Dan Myrbeck
Visste du att på Månen
finns inget väder.

Så där klagar man
förgäves!
2015-06-16

  Lars Hedlin
Yes just det!
2015-06-16

    ej medlem längre
Rätt - bättre väder än inget!
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt